Zaterdag 18 januari vond in Hart van Holland te Nijkerk het jaarlijkse AMI Event plaats. Alle haartrends van AMI Kappers werden gepresenteerd in een spectaculaire show waar meer dan 600 genodigden bij aanwezig waren. De presentatie was in handen van Yolly ten Koppel, Creative Art Director bij AMI Kappers. Samen met het creatieve team van AMI Kappers is zij het brein achter de eigen haarmodelijn van AMI.

Voor de haarmodelijn ging het creatieve team van AMI Kappers in samenwerking met Yolly ten Koppel back to the classics. Het team werd geïnspireerd door coupes van iconen uit de jaren 40 tot en met de jaren 70. AMI Kappers heeft deze “gehacked” naar vier nieuwe trendy, draagbare coupes die helemaal passen in het jaar 2020. 

“Als je ziet hoeveel vakmensen er na zo’n avond als deze geïnspireerd en trots naar huis gaan, dan kan ik niet blijer zijn”, aldus Gerben ter Avest. In de weken na het event worden alle medewerkers getraind in de haarlijn. Vanaf 16 maart lanceert AMI Kappers de nieuwe eigentijdse coupes in alle salons.

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print