Maandag maakte Goldwell in een online persconferentie bekend dat Angelo Seminara de nieuwe Global Ambassador van Goldwell is geworden. De meervoudig awardwinnaar en topcolorist zal “collecties creëren, inspireren tot innovatie voor Goldwell's producten en services en het merk vertegenwoordigen via social media en op pers- en branche-events”. John Moroney, Angelo’s nieuwe collega, sprak van “the beginning of a new era”.

Met het aanstellen van Angelo Seminara wil het merk nog meer inzetten op kleurinnovatie. “Angelo's ongekende creatieve visie en toewijding aan het verleggen van de grenzen van zijn vak zullen Goldwell in staat stellen om onze belofte voor het leveren van de meest revolutionaire producten en services na te komen om de verbeelding van elke stylist naar een hoger niveau te tillen," aldus John Moroney, Creative Director voor de Kao Salon Division. 

Tijdens de persconferentie werd meteen de nieuwe collectie van Angelo voor Goldwell gelanceerd. Nocturnal is wederom in IJsland geschoten. “Het is een van mijn meest favoriete plekken op aarde”, zo lichtte hij de collectie toe. “Het landschap is als een leeg canvas voor mij. Tegen de achtergrond van de lava-landschappen komen de kleurrijke looks tot leven.” De collectie is met maanlicht geschoten, wat voor een bijzonder effect zorgt. “Met de diversiteit aan tinten wil ik de interesse van jonge mensen wekken voor kleur.”

Angelo Seminara zal op de KAO Virtual Experience, het global digitale dat op 18 en 19 oktober plaatsvindt, zijn eerste show voor Goldwell geven. 

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print