En toen was mijn jaar als Hairdresser of the year al weer bijna afgelopen… aanstaande zondag is de grote apotheose: onze show tijdens de uitreiking van de Coiffure Award 2016.

Toen ik vorig jaar naar de fantastische show van Mark van Westrop aan het kijken was, dacht ik: “Je zal maar Hairdresser of the Year worden vanavond.“ Dat was ik dus! Hahaha (Nu zit ik al een uur naar mijn laptopscherm te staren omdat ik met mijn hoofd niet bij deze blog zit, maar bij de show..) SHOW!, dat woord spookt dus echt al een jaar door mijn hoofd. En zondag kunnen we het eindelijk aan jullie laten zien waar we al zo lang mee bezig zijn. Het is mega cliché, maar het is echt bloed, zweet en tranen… Wat een werk zeg! Ik heb nooit kunnen vermoeden dat hier zo veel tijd en energie in gaat zitten.

Al redelijk snel zaten er dingen in mijn hoofd van hoe de show eruit zou moeten komen te zien en dat basis concept is ook wel aardig overeind gebleven gelukkig. Alle losse componenten moesten wel samen komen in een compleet verhaal en dat was best wel een zoektocht. Maar ik denk dat we iets moois klaar hebben staan. En het is toch wel weer anders dan wat er misschien verwacht gaat worden.

We zijn nu druk bezig met de laatste voorbereidingen, onze salon is gedeeltelijk veranderd in een haaratelier met pruiken, haarstukken, dollheads en dat vinden onze klanten erg leuk. Iedereen vraagt ernaar en dat is voor ons een mooi moment om precies uit te leggen wat de Coiffure Award precies is en wat onze rol daarin is dit jaar. “Dus jullie geven dan een show waar de hele zaal naar zit te kijken?” -Ja cool hè! Maar het gaat natuurlijk echt om de uitreiking van de awards en dat is ook wel weer super mega spannend. We zijn gelukkig genomineerd en maar liefst 9 keer! Ik hoop echt dat we een award mee naar Helmond mogen nemen. En als ik het zou mogen zeggen.. de TEAM award staat helemaal bovenaan ons verlanglijstje!!

Ik vond het mega bijzonder om een jaar lang Hairdresser of the Year te mogen zijn. Ik heb geprobeerd om me als een ambassadeur van het kappersvak te gedragen. Ik heb trainingen en demo’s gegeven in het hele land, heb internationaal gewerkt voor Schwarzkopf, gejureerd voor wedstrijden, interviews gegeven, een knipdemo gegeven in de kleuterklas van mijn oudste zoon, ik ben bij de BZT show geweest en ik heb blogs geschreven voor Coiffure. Ik wil iedereen die dit jaar genomineerd is heel veel succes wensen en iedereen die niet genomineerd is aansporen om vooral mee te blijven doen!

En alvast voor de nieuwe Hairdresser of the Year: Gefeliciteerd en heel veel succes!

Hartelijke groeten van de Hairdresser of the year 2015,

Arjan Bevers

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print