Afgelopen zondag vond de eerste dag plaats van Barber Society Live, het grootste barber event van de Benelux. Deze dag was alleen ‘barbers only’, maar Coiffure was erbij. De zon scheen en de sfeer was ronduit goed.

De Zuiveringshal West van de Westergasfabriek was the place to be voor barbers en herenkappers. Zij konden hun hat ophalen aan het gevarieerde programma. Van een shaving workshop tot presentaties van nieuwe technieken en mooie merken. Veel inspiratie en vooral veel gezelligheid. We spraken Marc van de Hare en zijn partner Miranda Vlas, oprichters van het event: “We zijn super trots dat er weer zoveel barbers en herenkappers afgekomen zijn op deze vierde editie van Barber Society Live. Heel gaaf is dat er zoveel deelnemers zijn voor de battle, zowel vandaag als morgen. We zijn ook heel blij met de komst van Barber Angels Brotherhood, een vrijwilligersorganisatie die dak- en thuislozen uit Amsterdam een gratis knipbeurt geven.”

barber society live

Hiervoor stonden circa 20 barbers klaar om in een speciaal opgezette tent de thuis- en daklozen te ontvangen. De Barber Angels Brotherhood is een vrijwilligersorganisatie uit Duitsland waar al ruim 170 vrijwilligers op regelmatige basis minderbedeelden gratis knippen op locaties door heel Duitsland. Vorig jaar is een Nederlandse tak van hun organisatie opgericht, met als president van dit chapter kapster Nicole Nysten.

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print