Tijdens de Coiffure Award 2019 was het groot feest voor Arjan Bevers. Hij sleepte verschillende awards binnen en als kers op de taart won hij de titel Hairdresser of the Year. Elk jaar speelt de HotY een grote rol bij de laatste editie van het jaar. Zo was Arjan guest editor en maakte hij onder andere de covercollectie voor de decembereditie van 2019. Heb jij je al ingeschreven voor de Coiffure Award? Misschien ben jij in 2020 de guest editor van Coiffure!

Arjan: “Normaal gesproken verzin ik een eigen concept voor een shoot, maar ik vond het eigenlijk heel prettig werken om met het thema van deze Coiffure aan de slag te gaan. Met het team - de fotografen, visagist en stylist - heb ik zitten sparren: waar denken jullie aan bij ‘Modern Luxury’? Al snel kwamen we met elkaar tot de conclusie dat het draagbaar vs. avant-garde moest worden: we wilden de grenzen een beetje opzoeken.”

Coiffure Award: Schrijf je nu in!
Op 19 april vindt een nieuwe editie van de Coiffure Award 2020 plaats. De sluiting van de inschrijving komt steeds dichterbij. Je kunt je hier aanmelden voor één of meerdere categorieën, waarbij je de keuze hebt uit dames- en/of herenkapsels in de regio waar je werkt, en/of Avant Garde, en/of Schwarzkopf Hair Color Technician of the Year. Wanneer je op 31 januari 2020 niet ouder bent dan 21 jaar, kun je meedoen in de categorie Young Talent. Bij deelname aan Young Talent is deelname aan andere categorieën uitgesloten.


Credits:
Haar: Arjan Bevers
Fotografie: G+K Photo
Make-up: Mireille Bevers
Styling: Annet Veerbeek
Producten: Schwarzkopf Professional & Authentic Beauty Concept

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print