14.200 beauty professionals besloten vorig weekend Beauty Trade Special te bezoeken in de Jaarbeurs, Utrecht. Er heerste een sfeer van gezellige drukte en was er veel belangstelling voor alle dynamische demonstraties en presentaties op de beursvloer – de plek waar ook veel ruimte was voor het aanhalen van bestaande contacten en nieuwe inspirerende ontmoetingen. Onder het genot van een hapje en drankje liepen de bezoekers tevreden rond. 


Evenals vorig jaar was er grote belangstelling voor het uitgebreide programma van lezingen, presentaties en workshops in nu maar liefst zes verschillende theaters – één van de highlights op de beurs.  

En de winnaar is.. 
Bezoekers van beurs konden op de beursvloer stemmen op hun favoriete nieuwkomers, via de verkiezing Professional Beauty Product of the Year. De winnende introducties zijn zondag 14 april bekend gemaakt tijdens het Beauty Award Gala in Nieuwegein. Meer info volgt!

Festival
Na een succesvolle editie van dit event, richt de organisatie zich nu op de Beauty Trade Festival. Dit event staat dit jaar gepland op 28, 29 en 30 september – eveneens in de Jaarbeurs.

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print