De komende week zijn er weer een hoop nieuwe, interessante webinars, video sessions en live instavideo's. Zie je door alle social media activiteiten het bos niet meer? We zetten een aantal tips op een rij. Met deze keer: 3 sessies van Nederlandse kappers.

 

1 Insta live met Arjan Bevers

Waar: @schwarzkopfpro

Wanneer: vandaag, 14 april om 6 pm CET

In deze live chat laat Arjan zien hoe je de kleurservice in je salon kunt upgraden en customizen. 

2 Artistic Session by Agnes Westerman

Waar: schrijf je in via education.nl@kao.com

Wanneer: 16 april om 14.00 uur

Agnes geeft een seminar over wereldwijde trends, in mode , in beauty, maar natuurlijk ook in haar. Dat doet ze met behulp van foto’s, video’s en moodboards en een live demo. Deelnemers kunnen met Agnes sparren en vragen stellen. 

3 Dry Cutting met Mark van Westerop

Waar: online via https://education.wella.com/home?forcelocaleid=17

Het eEducatieplatform is voor iedereen gratis toegankelijk, je moet alleen even een account aanmaken.

Wanneer: donderdag 16 april om 12.00 uur

In deze video, die voor het e-platform van Wella Professionals is opgenomen, gaat Mark van Westerop in op ‘dry cutting’. Mark: “Ik knip bijna al mijn klanten droog. Het heeft als voordeel dat je meteen ziet hoe het haar reageert. Tegenwoordig willen veel klanten haar waar je weinig aan hoeft te doen, dan is dry cutting ideaal: je werkt met de bestaande structuur en valling van het haar. Ik knip ze zoals ze binnenkomen, dus zonder het eerst te wassen. Dat heeft als voordeel dat het de klant een realistisch beeld geeft en dat je daarna - na het wassen - werk kunt maken van de styling en verschillende variaties kunt laten zien.” 

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print