Ben je op zoek naar interessante webinars en live videochats, maar kun je door alle initiatieven het bos niet meer zien? We zetten 4 tips op een rij. Om je kennis te vergroten, inspiratie op te doen of om je alvast voor te bereiden op de heropening van je salon.

  1. Webinar via Zoom: Marketing do’s en don'ts met Aimy

Wanneer: donderdag 9 april om 10.00 uur

Link: https://meetaimy.com/webinair-succesvol-heropenen-na-de-coronacrisis/

Wil je je goed voorbereiden op de heropening van je salon? Dan is dit webinar wat voor jou. Aimy, een kapperssoftware bedrijf en tevens partner van de kappersenquête, heeft marketeer Martijn van Royen (Online Koplopers) uitgenodigd om dieper in te gaan op de vraag hoe je je klanten kunt ‘activeren’, zoals met de inzet van nieuwsbrieven, social media en andere slimme kanalen. Verder bespreken ze hoe je marketing campagnes kunt opzetten om nieuwe klanten binnen te halen, en meer omzet uit bestaande klanten kunt halen. 

  1. Instalive: Berni Ottjes en Mark Melief

Wanneer: woensdag 8 april om 14.00 uur

Link: via instalive @berniottjes

Een persoonlijke kijk op wat er nu gebeurt: dat kun je verwachten bij de Pro’s Talk Real Talk van Berni en Mark. Het is een live Q&A waarbij de nadruk ligt op hoe je als kapper met de coronacrisis om kunt gaan.

 

  1. Webinar: kniptechniek met Natasja Keijzer

Wanneer: dinsdag 14 april om 15.30 uur

Link: 

Meld je nu aan voor de webinar!

Korte kapsels blijven hot. Door gebruik te maken van de juiste technieken creëer je een look met meerdere mogelijkheden. Hoe je dit doet? Tijdens dit webinar legt Natasja Keijzer het stap voor stap uit aan de hand van een twee kapsels uit de Haarmodelijn. 

  1. Nieuwste kleurtrends 

Wanneer: Donderdag 9 april om 18.00 uur

Link: Op Instagram via @schwarzkopfpro  

Benieuwd naar de nieuwste trends in haarmode? Global Color Ambassador van Schwarzkopf Professional Lesley Jennison geeft een update van de laatste ontwikkelingen voor deze zomer aan de hand van de nieuwe Essential Looks collectie.

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print