Het nieuwe jaar is weer begonnen en alles is weer volop in beweging.

“Ik blijf jullie via mijn blog op de hoogte houden van alle voorbereidingen voor de show van Intercoiffure in mei. De modellen zijn gecast en ik ben volop bezig om met alle internationale kappers te finetunen wat we gaan doen. Thema voor de show, choreografie, muziek en het totaalplaatje; alles moet kloppen om een duidelijke boodschap over te kunnen brengen. Zeker door alle talen die iedereen spreekt, zullen we veel met non-verbale communicatie moeten doen. Gelukkig spreken we allemaal één en dezelfde taal, wat haar betreft. Ik ben terug uit Zwitserland waar ik alles heb doorgenomen met de fashion director Marc Menden. Voordat ik naar Las Vegas vlieg, moet ik iedereen hebben gesproken. Want in februari hebben we de photoshoot en videoclip opnames voor de show.

Een hele grote uitdaging met zes propvolle agenda’s van kappers die overal ter wereld werken. Met Tun uit Luxemburg bespreek ik alles via skype, Andreas uit Oostenrijk via de telefoon, terwijl ik op weg ben naar de choreograaf om alles door te nemen. Kay uit Duitsland reist zoveel deze tijd, dat we afspreken om ‘s avonds laat nog even te Facetimen in het hotel. En onze Italiaanse Fabrizio sms’t het liefst. Als ik iedereen heb gehad begint de tijd van scripts, modelsheets en mailtraffic. Als dat goed staat, en er is structuur, kun je alle aandacht geven aan creativiteit en passie en daar draait het om. Super om internationaal bezig te zijn en daardoor verschillende kappersvrienden te hebben over de hele wereld
Ik vind het super inspirerend en het wordt mij steeds duidelijker dat wij als Nederland heel hoog staan aangeschreven in het kappers vak. Hoe meer ik de wereld over reis en andere kappers ontmoet, hoe trotser ik op mijn Hollandse collega’s word. Kappers van Nederland: jullie mogen trots zijn op jullie mooie werk!”

 

bertblog

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print