Maji Metals werd gelanceerd in Manilla, Filipijnen. Voor mij extra feest, want Berni Ottjes en ik hadden ook iets te vieren. Wij werken namelijk precies 10 jaar samen voor L'Oreal Professionnel. Wij verzorgen nationaal en internationaal workshops en masterclasses voor dit merk.

Manila
Grote en hoge gebouwen, veel gemixte culturen en een hoop getoetter links en rechts. Dat was dan ook mijn eerste indruk van Manilla. Door ons drukke schema hebben wij niet veel van de stad kunnen zien, maar ik kreeg wel de indruk dat je weinig merkte van de rommelige politiek op straat. De mensen waren echt liefdevol. Wij waren in Manilla om de Maji Metals te lanceren. Een palet kleuren met alleen karaktertinten, zodat je op de juiste basis een intensief kleurkarakter kan creëren.


Wat het leuke is aan het internationale werk voor L'Oreal Professionnel is het reizen. De verschillende culturen en ook de daarbij behorende mode en haarstylen. Ieder land is anders. Er zijn andere trends en de consument in de salon heeft andere behoeften. Toch is er één ding overal hetzelfde; de consument heeft steeds meer behoefte aan een gepersonaliseerd advies, wat is afgestemd op zijn of haar wensen.

Daarom praten wij vandaag de dag niet meer echt over twee keer per jaar een trendcollectie, maar meer over stromingen en invloeden van social media en bekende influencers. Want wat vandaag in is, zien we wellicht morgen niet meer op het straatbeeld verschijnen.

Één van de huidige stromingen/trends van dit moment zijn karaktertinten. De Maji Metals hebben een sterk en intensief kleurkarakter, waarbij je met de Light Shimmer en de Dark Shimmer op iedere ondergrond het gewenste karakter kunt benadrukken. We hebben namelijk behoefte om een kleur te personaliseren en karakter te geven.

Bij dit bericht heb ik een aantal foto’s geplaatst van het werk van Berni en mijzelf, wat wij met de Maji Metals gecreëerd hebben in Manilla.

Mijn samenwerking met Berni – Creëer haar vanuit je hart!
Ruim 10 jaar geleden leerden wij elkaar via een collega-kapper kennen. Wij wisten direct dat er een klik was. We hebben allebei onze eigen indentiteit op het gebied van kleuren, knippen en stylen en toch sluit het perfect op elkaar aan. Hoe kan dat? Wij raken er niet over uitgepraat, we blijven altijd kritisch naar ons eigen werk kijken. Onderweg terug naar huis, in het vliegtuig terwijl ik dit bericht schrijf, schoot mij maar één ding te binnen; wij creëren haar vanuit ons hart!

In de toekomst hoop ik dan nog veel leuke tripjes te mogen maken voor mijn werk. Ik hoop mijn passie en plezier in het vak te mogen blijven delen. Voor de samenwerking tussen mij en Berni betekent dat wij samen nog veel leuke, nieuwe projecten mogen bedenken en uitvoeren. We keep in touch!

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print