De maanden januari en februari zijn voorbij en deze mag ik afsluiten met een trots en tevreden gevoel richting mijn team dat grotendeels heeft meegedaan met de Coiffure Awards! Nog een kleine maand wachten voordat de nominaties bekend worden gemaakt… super leuk! Ik voel toch zeker ook nog dezelfde spanning als toen ik zelf meedeed… Ik vind het té lang duren haha 🙂

De maand februari staat volgepland met enorm veel shoots en in de tussentijd ben ik ook al bezig met nieuwe projecten voor de maand maart en natuurlijk voor de aankomende show tijdens de Coiffure Awards. Gelukkig lukt het steeds beter om mijn tijd te verdelen zodat ik niet in de knel kom en er onnodig veel stress bij komt kijken. Als je maar op tijd begint, dat is de les! En als je aan zoveel verschillende projecten werkt als ik, dan is dit een absolute must, zeker in combinatie met mijn lieve familie waar ik natuurlijk graag mijn tijd aan besteed.

Jezelf opnieuw uitvinden
De shoots zijn altijd leuk om te doen. Je weet nooit wat het uiteindelijk gaat worden en je wordt altijd uitgedaagd om jezelf weer opnieuw uit te vinden. Pas na de bevestiging op de data wordt duidelijk wat je eigenlijk gaat doen en dan begint het brainstormen over het uiteindelijke beeld. Spannend!

Aankomend weekend ga ik twee series schieten voor Harper’s Bazaar. Bij een van de series worden de modellen mooi en natural en bij de andere zal ik inspiratie halen uit de laatste fashionshows. Voor beide ben ik heen en weer aan het appen met de fotograaf en de make-up artist. Beetje multitasken hoort erbij! Dan woensdag een shoot voor de Vogue en in de avond vliegen naar Berlijn voor het Wella Symposium, super leuk om daar naartoe te gaan. Hier komen alle Global Creative Artist’s twee dagen lang samen. Niet alleen is het superleuk om elkaar weer te zien, want het voelt toch als een soort van familie, maar je komt na twee dagen weer terug met een inspirational boost! Op vrijdag ben ik terug en ga ik pruiken voorbereiden voor een shoot van volgende week: met een prachtig model voor Tommy Hilfiger in Zuid Afrika…

Geweldig team
Soms komt het voor dat je een paar shoots achter elkaar hebt en dat bij elke shoot pruikjes gemaakt moeten worden of extensions gekleurd. Zo overkwam mij dit ook de afgelopen weken en de aankomende weken en is het verdelen van de tijd soms niet echt te overzien. Ik krijg dan ook heel vaak de vraag: hoe doe je dit allemaal??? Tja, gelukkig heb ik een geweldig team bij Mogeen. Mijn medewerkers staan altijd allemaal klaar om mij te helpen met het kleuren van pruikjes & het maken van hairdo’s! Geweldig zijn ze. En natuurlijk zijn er dan ook nog mijn rots in de branding mijn man Serge Rijn & mijn mama Urline Wernert Brouwer.

Thanx guys zonder jullie zou ik dit allemaal niet kunnen volhouden!

Hester Wernert-Rijn
www.hesterwernert.com
Instagram: @hesterwernert

 

 

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print