"Op het moment van schrijven is het vrijdag 15 maart. Mijn mobiel ligt naast me en ik geef toe, ik laat me constant afleiden. Maar vandaag mag dat, omdat de deelnemers van de Coiffure Award 2019 post krijgen. Dé brief met het verlossende antwoord: wel of niet genomineerd.
Voor velen een zenuwslopende dag, omdat de post daar nou eenmaal laat bezorgd wordt. Op social media begint het al vroeg los te barsten. Posts van blije foto’s, video’s waar we het openen van de enveloppe kunnen meebeleven. Maar niet iedereen zal blij zijn vandaag en dat is de keerzijde van een wedstrijd, hoe vervelend ook. De scheidslijn tussen ‘winnen en verliezen’ kan echt flinterdun zijn. Een ding is zeker, iedereen heeft z’n best gedaan.
In deze editie laten we alle genomineerde foto’s zien in de Coiffure Award Nominees Special. Wat een prachtige collecties, wat een geweldig werk is er weer geleverd. Vakmanschap, diversiteit, vernieuwing, creativiteit, fashion…het is allemaal te vinden. Ik wens alle genomineerden heel veel succes en hoop jullie te mogen begroeten op de rode loper bij het Coiffure Award gala op 12 mei!
Natuurlijk hebben we meer in deze branche brede editie. In het thema Colour Parade zetten we de belangrijkste ontwikkelingen op een rij. Van een grote kleurverandering tot tijdelijke kleuren en van hi-tech layers tot puur natuur. Kleur blijft een belangrijke service in de salon. Voor elke doelgroep en kleurwens is er wel een service op maat te creëren. In de Colour Guide brengen we de kleurtrends van de merken in beeld. Verder hebben we een prachtige Behind the shoot met Arjan Bevers, een prikkelend DNA met Siko van Berkel, laten we het interieur van Bas Kappers zien en is Topstyles gevuld met high-end collecties. Kortom, een dikke editie om heerlijk doorheen te bladeren.

Marian Kaak
P.s. We zijn op de redactie druk bezig met het 2e boek The Art of Hair, waarin de mooiste, spannendste of opvallendste foto’s van alle Coiffure Award genomineerden in 2019 worden gebundeld. Met dit boek vieren we het kappersvak. Na 12 mei te bestellen via Coiffure.nl

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print