Alle winnaars van een Coiffure Award 2019: van harte gefeliciteerd! Wat een mooie, bijzondere en verrassende collecties hebben jullie gemaakt. Chapeau Arjan Bevers, you did it again! Maar ook hulde aan alle genomineerden, want genomineerd zijn is al een hele prestatie op zich. De scheidslijn tussen wel of geen award is vaak flinterdun.

Een ding is zeker, de vibe op het Coiffure Award gala was goed! Wat een mooie, positieve en lieve reacties hebben we gekregen, dank jullie wel daarvoor. Ook al was het de 28e keer, elke jaar is het weer spannend voor de organisatie. Op de gala avond komen alle facetten van de voorbereidingen samen en alles moet kloppen. Ster van de avond, naast alle genomineerden natuurlijk, was voor mij wel Eva Jinek. Zij presenteerde het gala feilloos en wist de zaal te boeien met haar professionele, enthousiaste en warme houding. Goed voorbereid liet ze mensen in hun waarde, stelde gerust en moedigde aan. Maar het belangrijkste is denk ik dat ze echt contact maakte met het publiek en met de winnaars. De Coiffure Award zorgt ook voor verbinding, een wij-gevoel. Alle mensen die werkzaam zijn in de kappersbranche komen samen, de kappers, de merken, journalisten en andere hairlovers. Daar zijn we als organisatie heel erg trots op. Verderop in het magazine laten we alle winnende collecties nogmaals zien en hebben we de avond in woord en beeld vastgelegd. Om nog even heerlijk terug te kijken en na te genieten.

Het thema van deze Coiffure is Connectivity. Want verbinding is in dit digitale tijdperk belangrijker dan ooit. Het is ook een vraagstuk waar iedereen mee worstelt. Je kunt op zo veel manieren contact leggen met je doelgroep en medewerkers, maar wat is de goede, wat werkt voor jou? Hoe leg je contact, hoe veel ruimte geef je voor interactie, wat doe je wel en wat juist niet. Wat past bij jou? Hoe wil je gezien worden en overkomen? Eigenlijk gaat dit alles over niets anders dan branding, van jezelf en/of je salon. We hebben een aantal interessante verhalen die hier overgaan, elk met een eigen insteek. Enjoy!

Marian Kaak

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print