Heel trots ben ik op deze editie van COIFFURE, misschien wel de mooiste van dit jaar.
De Hairdresser of the Year krijgt altijd de eer om als Guest Editor de laatste editie van het jaar mee te bepalen. Dus zaten Mark van Westerop, mijn collega Anouk en ik op een gure zomermiddag begin september aan zee plannen te smeden. Met thema Going Dutch als rode draad. Hoe mooi sluit zijn speciaal geschoten collectie (zie coverfoto en Topstyles) aan bij dit thema! Dat Mark heel creatief is weten we al lang, maar ik heb heel veel respect voor de manier waarop hij dingen steeds weer anders weet te benaderen. Dat hij constant zichzelf uitdaagt en de lat net weer wat hoger legt.
Oktober en november waren voor ons de maanden waarin vernieuwing centraal stond. Door de vele presentaties, lanceringen en (inter)nationale events hebben we alvast een kijkje kunnen nemen wat volgend jaar voor ons in petto heeft. Innovaties, nieuwe collecties, maar ook business wise.
Met de decembermaand voor ons ligt 2018 alweer in het vizier. Op de redactie hebben we het afgelopen jaar heel hard gewerkt aan een vervolg op Coiffure magazine en Coiffure.nl. En dat werpt langzaam zijn vruchten af. In 2018 komen we met een nieuw initiatief en medium: Coiffure tv. Een eigen tv-channel met een eigen unieke programmering, gericht op de belevingswereld van de kapper. Future proof, voor iedere hair lover. Een sprong in het diepe, omdat we erin geloven. Wordt vervolgd! De redactie van COIFFURE wenst jullie een heel mooie decembermaand!

Marian Kaak

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print