Voor de tweede keer in enkele maanden is mijn Instagram account gehackt. Dit betekent enorme boosheid (wie haalt het in z’n ****hoofd), frustratie (je kunt niet even bellen met Insta), stress en uitzoekerij. De eerste keer dat mijn account werd gehackt, ben ik alles kwijtgeraakt. Al mijn foto’s, al mijn volgers. Even was ik bang dat ik nu weer alles zou verliezen, maar uiteindelijk is het me gelukt om de hack te verwijderen en heb ik mijn account terug.
Ik even heb getwijfeld om helemaal van Instagram af te gaan, maar ik draaide die gedachte snel terug. Want Instagram brengt me daar te veel voor. Het is leuk om te zien waar mensen mee bezig zijn en wat ze bezig houdt. Inspiratie ligt er voor het oprapen. Vandaar daar dat we een nieuwe rubriek in Coiffure magazine zijn gestart: #welovehair. In iedere editie van Coiffure magazine geeft een hairstylist zijn of haar 3 favoriete Insta accounts prijs. Instagram is tenslotte een belangrijke inspiratiebron voor alles wat met mode, beauty, haar, design en kunst te maken heeft. We trappen af met Floor Kleyne!
Stof om over na te denken vind je in ons thema (Hair)fashion Forecast. Hierin hebben we de visies van Mark Melief, Richard Koffijberg, Daan Kneppers en John Moroney voor de komende periode op een rij gezet. Van educatie, mode en ondernemerschap tot vakmanschap en duurzaamheid. Met hun ervaring en bevindingen geven zij handvatten om een richting te kiezen. Want weten wat er speelt in de branche en waar het naar toe gaat, is volgens ons een must om succesvol te zijn in je vak.

Marian Kaak

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print