Aan het begin van het jaar vragen we ons op de redactie steeds weer af of we een trendwatcher
aan het woord zullen laten. Gewoon omdat het altijd leuk en interessant is om te lezen wat we in het nieuwe jaar kunnen verwachten. Er hebben klinkende namen in Coiffure gestaan en het was echt wel de moeite waard. Maar vaak blijven de visies en voorspellingen iets te veel ‘hangen’ in algemeenheden.

Vorige zomer belde Mark Melief. Hij had een idee dat hij met me wilde delen. Hoe zou het zijn om een trendrede voor kappers te schrijven? Coiffure.nl heeft tenslotte goede bloggers die weten wat er in de branche speelt. Een trendrede is het misschien (nog) niet geworden, maar in deze COIFFURE kijken onze ‘eigen’ trendwatchers vooruit. Welke ontwikkelingen zijn er gaande? Wat kunnen we verwachten op het gebied van haar, kleur, beauty looks en business wise? Het is een verzameling van verhalen geworden met de nadruk op expertise.


En hier sla ik een bruggetje naar een nieuwe ontwikkeling waar we op de redactie heel hard aan hebben gewerkt: Coiffure tv. Samen met een productiebedrijf zijn we een eigen channel gaan ontwikkelen. We hebben de krachten gebundeld: zij de expertise van programma’s maken, wij de expertise van de kappersbranche. Het resultaat is een online channel waar iedere hair lover zich thuis voelt. Dus wacht niet en download meteen de Coiffure tv app. En ja, het is helemaal gratis.

Marian Kaak

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print