Als ik uit eten ga, is uiteraard het eten zelf belangrijk, maar van een mooie en prettige ambiance kan ik zeker net zoveel genieten. Trendy of klassiek, dat maakt mij niet uit zolang het maar uitnodigend is om er een paar uur te vertoeven. De inrichting en uitstraling (inclusief die van de mensen die er werken) moet kloppen met dat wat er op de menukaart staat. En zo werkt het voor mij ook met salons. Het hele plaatje moet kloppen, zodat ik met een ultieme beleving de zaak verlaat.

Het thema van deze Coiffure is NEW CLASSICS & DESIGN. Interieurbedrijven en designers geven hun visie op de tendensen in 2019. Waar we in fashion, beauty en haarmode authenticiteit vieren, zien we dit ook terug in het design van salons. De kunst is om een authentieke salon te ontwerpen die ook nog eens lange tijd meegaat. Dat laatste wordt steeds belangrijker voor velen. Minder weggooien en beter nadenken over de materialen zorgen al snel voor een meer duurzame salon. We nemen ook een kijkje in Australië. Prachtige salons in beeld gebracht ter inspiratie!

En wauw, wat doet Nederland het internationaal toch goed! Het regende awards in oktober. Vijf gouden awards voor Roos, Lieke en Nushka in Toronto. Coiffure was erbij en sprak met de winnaars. Het was een emotionele rollercoaster. Het bijzondere verhaal achter de prijzen kun je verderop in deze editie lezen. Zo ook het verhaal van Arjan Bevers, die in London een AIPP Award voor ‘Best men’ in ontvangst mocht nemen!
Ze hebben met z’n allen ‘The Netherlands’ heel vet op de kaart gezet. Echt super!

Marian Kaak

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print