"Met deze prachtige editie van Coiffure magazine sluiten we het jaar alweer af. Een jaar waarin we samen met jullie weer mooie dingen hebben mogen maken, zowel in print, online en op ons nieuwe kanaal Coiffure TV. Dank voor de input, het meewerken en het meedenken! Zo hopen we de branche steeds weer nóg een stukje mooier en leuker te maken.

Met veel plezier hebben we samen met guest editor en Hairdresser of the Year Bianca van Zwieten deze editie samengesteld. De coverfoto komt uit de serie die ze speciaal voor deze editie (pagina 43) heeft gemaakt. Big, sexy en gezond haar. Ook heeft
ze aangegeven een artikel te willen over ‘het nieuwe coachen’. Educatie speelt een belangrijke rol in haar leven, want dat ligt ten grondslag aan veel succes. Het houdt je scherp en brengt je verder. Niet voor niets werd Bianca Hairdresser of the Year 2018.
In het Coiffure Award artikel verderop in deze editie vertelt Judith Jager wat haar drijfveren zijn om mee te doen. “Ik ben er een creatievere kapper door geworden”, is haar antwoord.

We hebben nog meer klinkende namen voor je in petto. Paul Gehring heeft sinds lange tijd weer een eigen collectie gemaakt. Een collectie die zo ontzettend van nu is. Olaf van den Wildenberg prikkelt de zintuigen met zijn Fashionable Colours collectie. In DNA hebben we Daan Kneppers met zijn eigen kijk op het vak, waarin duurzaamheid niet meer weg te denken valt. Allemaal namen, inclusief onze guest editor zelf, die jarenlang zichzelf verder hebben ontwikkeld en zichzelf steeds weer opnieuw uitvinden. Daarom eindig ik graag met de uitspraak van Tommy Hagen, omdat hij de essentie zo mooi samenvat: “Blijf kijken, blijf voelen en blijf jezelf ontwikkelen.” Enjoy!"

Marian Kaak

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print