Kinki is een jong en dynamisch bedrijf. Wanneer je een salon binnen stapt, is het herkenbaar en krijg je een beeld van mensen die oprechte liefde voor hun vak hebben. Nu ben ik zelf niet meer van de nieuwe generatie, dus mijn kracht zit in twee dingen: het Kinki team laten groeien en bloeien, luisteren en intuïtief daar naar handelen.

Maar diep in mijn hart wil ik eigenlijk nog steeds dagelijks trainen en verkennen, zowel op knip- en snij- als op kleurgebied. Bij de afgelopen show in Polen stonden Haidy en ik weer samen met het team op het podium en met een model. Het was niet de bedoeling dat Haidy en ik daar stonden, maar het podium was 50 meter en er was opvulling nodig. Jesus, wat was dat weer een kick om samen met mijn meisje na 10 jaar weer 2 minuten op het podium te staan! Haidy, die altijd op de achtergrond van grote betekenis is bij Kinki, kreeg ook die twinkeling in haar ogen. Maar ja, wij ‘jong en dynamisch’?  Jhaaa, in ons hoofd en in onze mentaliteit!

Voor ons tweetjes is het podium niet het einddoel, het gaat om de weg er naartoe met een vast fantastisch team. Je team zien groeien en daar voldoening uit halen, is een nog specialer gevoel van voldoening.

Bij educatie is dat anders, daar ben ik nog steeds lichtelijk aan verslaafd. Van een eigen visie ontwikkelen tot vakgerichte elementen zijn mij op het lijf geschreven. En dat plaatje maakt  mijn cirkeltje rond.

Jezelf laten groeien kan dus op verschillende manieren in ons mooie vak.

Mark Melief

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print