"Op het moment dat ik mee mocht werken met een groep vakcollega’s bij Mini Milkshake, besefte ik me dat de handen van een kapper heel mooi hand in hand gaan met iets betekenen voor een ander, met goede doelen.

Mini Milkshake is een festival speciaal georganiseerd voor mensen met een beperking. Dit wordt mogelijk gemaakt door Philadelphia Zorg en Cordaan. Een mega-ervaring waar de energie hoogtij vierde. Fantastisch was dat.

Stel je voor dat je een Sassoon of een Sorbie hebt hangen in je salon, of een Seminara, Labetta, LLongueras.

En over mooie goede doelen gesproken: Onlangs waren we in Maastricht om naar locaties te bekijken en gesprekken aan te gaan met toekomstige Kinki kappers. En een van de mooie dingen in Maastricht zijn de bijzondere kappers, die daar gevestigd zijn en die hun fingerprint in kappersland hebben gezet. Een van die pareltjes zijn Wiel en Ell Essers, vormgevers in hart en nieren.
Ik had al gelezen dat ze hun grote verzameling schilderijen van de crème de la crème van de kapperswereld gaan veilen. Stel je voor dat je een Sassoon of een Sorbie hebt hangen in je salon, of een Seminara, Labetta, LLongueras, ga zo maar door.  Unieke exemplaren gemaakt door unieke mensen uit ons vak.
Toen we zijn salon binnenstapten, vertelde Wiel dat de opbrengst zal gaan naar Fighting against Leukemia. Naast de energie die Wiel en Ell erin hebben gestopt om zo’n bijzondere collectie samen te stellen, creëren ze nu de mogelijkheid om een mooi doel te ondersteunen. Hier zou ik als ik het mocht uitdelen, een dubbele dosis positieve karma punten voor geven." 
Check: http://www.alternativehair.org/ahs-artists-gallery-2/

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print