Iedereen heeft zo zijn guilty pleasures voor bepaalde kapsels. Net als bij muziek vind je sommige dingen toch stiekem erg leuk. Bij iedereen zal dat anders zijn, maar over het algemeen komen er in de lijst van 10 favorieten vaak de volgende nummers voor:

'Wake Me Up Before You Go Go' – Wham!
'Call Me Maybe' – Carly Rae Jepsen
“Mambo No. 5 – Lou Bega

Als ik bij mezelf te rade ga welke coupes mijn ‘guilty pleasures’ zijn, kom ik al gauw op het volgende rijtje.

-Lisa Bonet (80’s)
-Billy Idol (80’s)
-Blondie (80’s)
- Edward Scissorhands (90’s)

Op Lisa Bonet na zijn ze allemaal een beetje fout, maar ik zou deze coupes dagelijks willen maken. Het maken van een grote bos krullen of het weer zetten van knoopjes permanent zijn absoluut de ingrediënten van mijn ‘guilty hair pleasures’.

Toeval of niet, maar onze nieuwe mannencollectie is afgeleid van de boybands uit de jaren 80/90. En deze collectie is door een 18 jarige bedacht. Zou de smaak van deze tijd dan weer terugkomen of is het gewoon toeval? Ik zou het mooi vinden om old school technieken weer uit de kast te halen en weer veel te werken met vorm en textuur. Kan ik het plakband voor de knoopjes permanent weer uit de la halen of ben ik nu te voorbarig?

Je hoort vaak dat de wat oudere kappers zich distantiëren van wat er al geweest is in ons vak, maar ik koester mijn ‘guilty pleasures’.

Mark Melief

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print