En toen sloeg ik ‘zomaar’ een jaartje over wat betreft deelname aan de Coiffure Award. Een sabbatical year 🙂 

En, lieve mensen, ik kan ronduit zeggen dat ik getwijfeld heb tot en met de allerlaatste dag. Hoe dichterbij de einddatum, hoe meer ideeën ik kreeg. Er kwamen ‘ineens’ de meest mooie modellen op mijn pad, ik zag overal mooie vormen en kleuren en wanneer manlief naar Studio Sport keek, betrapte ik mezelf erop dat ik alweer aan het schetsen was.

Maar even afstand nemen, doet mij ook goed. Feitelijk waren alle keren voordat ik won in 2012 en 2014 de meest heerlijke. Ik had volop energie, barstte van de ideeën en tijdens de shoots was ik mega relaxed en had de meeste lol ever! Hoe anders werd het al na de eerste keer winst. Slik… ik wilde nu geen tweede worden! Ik moest van mezelf alleen nog maar winnen. De lat had ik op de hoogste plek gelegd. Waar een ander nog steeds blij was/is met een nominatie, ging het mij ineens alleen maar om die verrekte eerste plek. En met die gedachte in mijn achterhoofd ging bij mij toch onbewust de rem erop. Ik ‘moest’ ineens het meest perfecte bedenken en creëren in plaats van dat het vanzelf ging. Vorig jaar heb ik de shoots dan ook ervaren alsof ik van een skippybal moest bevallen die er maar niet uit kwam.

Wat deed ik mezelf aan? Ik weet dat ik briljant werk kan maken… maar de wil om te blijven winnen, had mijn creativiteit en passie ingehaald. Weg lol en weg passie.

Om toch mijn hersenspinsels en passie de vrijheid te geven en om mijn team en mijzelf maximaal te blijven motiveren het beste uit onszelf te halen, kwam ik met een geweldig alternatief: het creëren van onze eigen haarcollectie! Ik prijs mezelf namelijk extreem gelukkig dat ik me in de loop van de jaren heb weten te omringen met echte professionals. Met mijn eigen team, acht prachtige modellen, Richard Monsieurs, Annette Veerbeek, Marinella Baks én geweldige sponsoren gaan we onze passie samen vormgeven op zondag 12 maart.

Ik wens al mijn collega’s die wel hebben deelgenomen aan de Coiffure Award heel veel succes, ik ga jullie volgen en we zullen de (creatieve) degens vast wel weer kruisen in de toekomst 😉

Warme groet,
Petra

 

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print