@ Carool Platteel

 

Op maandag 28 oktober vond de uitreiking van de L’Oréal Colour Trophy plaats in Theater De Kom in Nieuwegein. In de wedstrijd kregen kleurspecialisten de kans om hun expertise te laten zien en een interpretatie te geven op ‘La French, Art of Hair Coloring’. Carool Platteel ging naar huis met de hoofdprijs: zij wint de Colour Trophy 2019.

In het 110e jubileumjaar van L’Oréal Professionnel staat de filosofie ‘La French, Art of Hair Coloring’ centraal. Voor het merk onderscheidt een professionele haarkleur zich door een subtiel resultaat, dat er natuurlijk uitziet maar opvalt door de fijne kleurnuances in het haar. Kleurspecialisten werden uitgedaagd om hun eigen interpretatie te geven van La French. De 10 beste inzendingen kregen een professionele fotoshoot, die door een vakkundige jury (met onder meer Coiffure) én het publiek werd beoordeeld.

Op 28 oktober mochten de genomineerden hun creaties showen op het podium, waarna de winnaar door Leco van Zadelhoff bekend werd gemaakt. Carool Platteel was de favoriet van de jury en van het publiek.

De uitreiking van de Colour Trophy werd gecombineerd met de lancering van de nieuwe Majirel Glow collectie van Francis Schroembges en Tim Kruik. Zij hebben met de nieuwe kleuringen een eigen najaarscollectie gemaakt, die on stage werd gepresenteerd. Ook Kinki Kappers liet zich - net als de finalisten - inspireren door La French. ‘L’Enfant Terrible: This is our La French’ was zowel een ode, als een eigenzinnige en kleurrijke vertaling van de Franse stijl.

IMG_6213

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print