Afgelopen woensdagavond 4 maart vond Celebrate the Nominees plaats in de ASK Academy te Werkendam. Iedereen die op 28 februari een nominatie had ontvangen voor de Coiffure Award 2020 was uitgenodigd om dit met elkaar te vieren! 

Er werd gestart met een visuele terugblik op de Coiffure Award 2019, de compilatie van het gala. Vervolgens gaf Laura van de Graaf een kijkje in de keuken van de Coiffure Award en een vooruitblik op het komende gala van 19 april aanstaande.

Arjan Bevers, Hairdresser of the Year 2019, vertelde wat het winnen van de Coiffure Award hem gebracht heeft. En ook de weg ernaartoe, waarbij hij ook eerlijk over zijn teleurstellingen aan het begin van zijn carrière wist te vertellen. Zijn boodschap: de aanhouder wint, investeer in jezelf - maar ook in goede modellen!

Daarna was het podium voor journaliste Fiona Hering. Ze schrijft voor o.a. Vogue en het Parool en gaf een lezing met tips hoe je het beste de pers kunt 'bespelen'. En vooral ook: hoe niet!

Coiffure Award
Dit jaar kregen 99 kappers het nieuws dat ze genomineerd zijn voor de 29ste editie van het spektakel, dat op zondagavond 19 april in Studio 21 zal plaats vinden. Wil je erbij zijn? Bestel dan snel je kaarten via (0183) 50 94 68. 

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print