De sfeer was ronduit goed in de ASK academy in Werkendam. Dat kon ook niet anders tijdens de Celebrate the Nominees avond op 20 maart. Felicitaties over en weer, er werd geproost en vooruitgeblikt op de gala-avond op 12 mei in Studio 21 in Hilversum.

Bianca van Zwieten, Hairdresser of the Year 2018, blikte terug op het roerige jaar dat ze als winnaar achter de rug heeft. In haar presentatie vertelt ze onder andere over het vele werk wat er op haar pad is gekomen: “Ik heb zoveel nieuwe en vooral heel leuke opdrachten mogen doen voor verschillende shoots en backstage voor onder andere de Amsterdam Fashionweek. Het is echt geweldig.” Berni Ottjes, voorzitter van de Coiffure Award jury en Hall of Fame Member vult aan: “De Coiffure Award opent vele deuren voor je, maar belangrijker nog is het om te genieten van waar je mee bezig bent, vergeet dat niet.”

Emilie Sobels trakteert de genomineerden op een presentatie over personal branding & jouw zakelijke social strategie. Zij laat zien hoe je Instagram hiervoor kunt inzetten en geeft handige tips en tricks. Volgens haar kunnen authenticiteit en strategie prima samengaan. “Zie Instagram wel als een tool die je inzet als marketing instrument. En onthoud: authentiek kun je niet doen, je kunt het alleen zijn,” aldus Sobels

Kaarten
Zet 12 mei maar vast in je agenda voor de 28ste editie in Studio 21 en ga vast op zoek naar dé outfit om een eventuele prijs in ontvangst te nemen! Bestel nu je kaarten via 0183-509444 of www.coiffureaward.nl. Eerst nog even in de stemming komen? Blik dan samen met ons terug op vorig jaar.

Bekijk alle beelden op coiffureaward.nl

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print