Het Coiffure Award gala is definitief verzet naar 18 april 2021. Dat heeft de organisatie zojuist in een brief naar alle genomineerden bekendgemaakt. 

Het event zou eerst in april 2020 plaatsvinden, maar werd door de onzekere situatie rondom het coronavirus verzet naar september 2020. “Het welzijn van onze genomineerden, genodigden, partners en medewerkers staat altijd voorop en wij als organisatie willen dan ook niet het minste risico nemen”, schrijft de organisatie in de brief naar de genomineerden. 

“Eén van de mooiste aspecten van het Coiffure Award gala is het met elkaar vieren van ons mooie kappersvak. De genomineerden en winnaars moeten de eer krijgen die hen toekomt. Zij verdienen het om tijdens één van de belangrijkste momenten uit hun carrière op het grote podium te shinen! Bij het gala ontmoeten alle branchegenoten elkaar, het gaat ook om het maken van connectie. Juist dit alles zou met de huidige onzekerheid ten aanzien van de invulling van evenementen en de context van social distancing niet voor de hand liggen. Daarom hebben wij besloten het Coiffure Award gala opnieuw uit te stellen.”

De bekendmaking en uitreiking van de Coiffure Awards gaat “hoe dan ook door” op zondag 18 april 2021.  Het aftellen kan beginnen!

In de komende editie van Coiffure - die half juli zal verschijnen - blikt Laura van de Graaf in een interview terug op het definitief uitstellen van het Coiffure Award gala.

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print