Goldwell Kerasilk is een samenwerking met ontwerpers Tess van Zalinge en Lotte Groosman (TesswithLotte) aangegaan. Het gaat om een fashion show en aansluitend een drie maanden durende tentoonstelling in het Fashion For Good Museum. Centraal thema: upcycling in fashion.

Zowel Lotte als Tess hebben de afgelopen vijf jaar een breed en diverse netwerk opgebouwd, dat ingezet gaat worden voor tesswithlotte. Zo hebben ze onder andere aan verschillende kunstenaars, fotografen en influencers als Romy Boomsma, Nina Pierson en Celine Bernaerts gevraagd om vrij werk te maken met vintage jurken, voordat zij ze uit elkaar haalden. Om zo de jurken alvast een tweede leven te geven.

Afgelopen donderdag 12 september showden zij in het Fashion For Good Museum. Daarmee openden ze tevens de tentoonstelling, die vanaf donderdag 19 september open is voor publiek en volledig in het teken staat van upcycling in fashion. Het doel is om een grotere doelgroep te informeren en te activeren om duurzame keuzes te maken voor de eigen bruiloft en om vergeten duurzame huwelijkstradities te laten zien. 

Goldwell Kerasilk was de sponsor van de show, met Richard Lucassen aan het roer als Chef de Cabine.

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print