De huidige coronaregels vragen veel aanpassingsvermogen van kappers en salonhouders. Paul Vermunt van Paul’s Hairsupport loste het gebrek aan werkruimte op door een zeecontainer op zijn terrein neer te zetten. Deze biedt plek aan een mini-salon.

“Iedere ondernemer heeft te maken met de strenge maatregelen die door de overheid worden genomen. In het geval van mijn kapsalon betekent dit dat we momenteel met mondkapjes op werken, de kapmantels en kapstoelen vaak reinigen en minder stoelen in gebruik hebben. Dit alles om de kans op verspreiding zo klein mogelijk te houden”, vertelt Paul.

“Afgelopen zomer heb ik door middel van het plaatsen van een partytent naast mijn kapsalon op een creatieve wijze geprobeerd om extra werkruimte te creëren. We hebben deze gezellig aangekleed en dit viel in goede aarde bij onze klanten. Omdat we nu richting de winter gaan en het stilletjes aan toch kouder begint te worden, moest ik op zoek naar een andere mogelijkheid om toch de extra werkruimte te kunnen behouden. Dit heeft als resultaat dat we nu een mini kapsalon in een kleine zeecontainer hebben gemaakt.”

Paul Vermunt is trots op zijn mini-salon en wil het idee graag met vakgenoten delen. “Op deze manier wil ik laten zien dat COVID-19 ook een positieve uitwerking kan hebben: namelijk creativiteit.”

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print