Haar: Bianca van Zwieten 

Kortrijk Xpo stond op 24 en 25 februari in het teken van The Hair Project. 12.000 kappers werden ontvangen door 116 exposanten met verschillende stands, denk aan: productinnovaties, tools, saloninterieurs en diensten voor hun kapsalon. Daarnaast waren er verschillende shows, vaktechnische demo's en een nieuwe 'men' stage. 'Business & pleasure’ stond centraal, maar kappers konden op een ongedwongen manier met elkaar netwerken.

De highlights op een rijtje: 
- Nieuw: de 'district' stands rond de thema’s men, eco-consciousness, beauty & nails met een variërend aanbod aan mannenproducten, make-up, haarvitamines, nagelproducten, etc.
- Hairdresser of the Year Bianca van Zwieten & Androgyn pakten uit met een indrukwekkend aantal modellen op de catwalk met gesofisticeerde avant-garde kapsels.
- Toni Kalin verraste met een  show waarin kleur, vaktechniek & (dans)spektakel aan bod kwamen.
- De Belgische ambassadeurs van L’Oréal Professionnel - Michaël Del Bianco, Thierry Huys, Edwin Brabants en Fabrizio Castellano – onthulden met LA FRENCH een nieuwe kleurfilosofie en de laatste trends waarin de nieuwe amber kleursmaak de hoofdrol
speelde.
- Ludovic Beckers presenteerde Maryland, a fiber fabric fashion tale’. Deze collectie is geïnspireerd op een bezoek aan de expo ‘Fashion & the Catholic Imagination’ in het NY Met Museum. 
- Bobhead bracht testosteron in de zaal met een stoere manneshow voor Seb Man.
- And last but not least, TONI&GUY presenteerde the Legacy collectie die volledig in het teken staat van het erfgoed van Toni&Guy. De campagne was opgebouwd uit drie delen: Vintage, Contemporary en Creative. 

De volgende editie van The Hair Project zal plaatsvinden op 28 februari & 1 maart 2021 in Kortrijk Xpo.

Hair Project

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print