De Dutch Olaplex Awards zijn weer begonnen! Iedere Olaplex salon die bij New Flag klant is, kan eenvoudig meedoen door een before en after foto te posten op Instagram. Het zal je niet verbazen dat bij deze wedstrijd de kleurresultaten centraal staan.

Al het werk dat in 2019 is gemaakt, mag meedoen aan deze contest. De hele maand oktober mag je zoveel foto's posten als je maar wilt. De Olaplex social media awards is begonnen op 1 oktober om 00.00 uur en zal eindigen op donderdag 31 oktober om 00.00 uur. Alle inzendingen van vòòr of na deze datum en tijd zullen worden uitgesloten van deelname.

Waar moet je op letten?
-Uit de post moet duidelijk te herleiden zijn door welke salon de foto gemaakt is. Bij voorkeur moet de post afkomstig zijn van het Instagram account van de salon. Wanneer een andere IG-account gebruikt wordt dan moet in de post de kapsalon naam vermeld staan als hashtag.
-De eerst zichtbare foto moet een tweeluik zijn van een before en after.
-Beschrijf in het bericht onder de foto altijd zo gedetailleerd als mogelijk iedere stap
van het hele proces. Hoe is het resultaat bereikt? Welke kleurhoogte had het, hoe was de kwaliteit toen je startte, wat heb je gedaan, met welke producten heb je gewerkt en welke mengverhoudingen heb je gebruikt, hoeveel Olaplex heb je gebruikt in welke verhoudingen etc. Welke technieken heb je gebruikt etc.
- Er zijn 4 categorieën: Best Blonde, Best Healthy Hair, Best Transformation en Best Trend Color. Je beslist zelf met welke categorie je meedoet. Iedere foto mag maar in één categorie meedoen. Foto’s waarbij meerdere categorieën vermeld staan worden uitgesloten van deelname.
-De salon doet automatisch mee door een foto op Instagram te uploaden en het de volgende hashtags te geven: #olaplex #olaplexnederland #dutcholaplexawards2019 en vervolgens een keuze uit de volgende categorien; #bestblonde2019 of #besthealthyhair2019 of #besttransformation2019 of #besttrendcolor2019
Kortom je gebruikt dus altijd 4 verplichte hashtags en daarnaast mag je de post zelf
voorzien van extra hashtags en tags.
-Vrijdag 8 november zullen per categorie 5 genomineerden bekend worden gemaakt
door een onafhankelijke jury die zich in oktober zal presenteren aan jullie op onze
besloten Olaplex Kappers Nederland Facebookpagina.

Uitreiking
De awards zullen worden uitgereikt tijdens het NF Eindejaarsfeest op zondag 8 december. 

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print