(promo) Deze winter ligt de nadruk niet op blond, maar op bruin haar. Zowel in het straatbeeld als op social media zie je veel multidimensionale brunettes voorbij komen. Met het uitgebreide Mocha portfolio van Matrix hoef je daarvoor geen bruintinten te mengen. Zo creëer je relatief eenvoudig een Mocha Balayage of een Mocha Copper Color Melt.

De Matrix Mocha Blends zijn voorgemengde dimensionale bruintinten, waarmee je deze looks moeiteloos creëert. Elke tube is voorbereid met een unieke mix van kleurpigmenten en een neutrale basis om betrouwbare resultaten en heldere multidimensionale kleurkarakters te garanderen. Je hoeft dus niet meer te mixen, waardoor de kleur nooit vlak of oververzadigd wordt. Dat is de kracht van voorgemengde Mochas!

Mocha blends

Met de komst van dertien nieuwe Mocha kleuren biedt Matrix een palet met meer dan dertig kleuren. Zo kun je je creativiteit de vrije loop laten en veelzijdige bruintinten creëren in lijn met de huidige trends. Het complete palet is zowel beschikbaar in permanente (SoColor.Beauty) als demi- permanente (Color Sync) technologie, die zijn gemaakt om samen te worden gebruikt voor langdurige, consistente kleurresultaten van aanzet tot punt. Gebruik de Color Sync kleuren uit het Mocha palet om de SoColor. Beauty kleuren op te frissen voor consistente kleurovergangen.

Speciaal voor zzp’ers: gratis proefpakket!

Matrix doet momenteel onderzoek naar hoe ze de zpp-kapper het beste tot dienst kan zijn. Wil je graag een gratis proefpakket ontvangen van de nieuwe Matrix Mocca’s? Doe dan mee aan een kort onderzoek. De eerste 100 deelnemers krijgen het kleurpakket opgestuurd. Doe mee via https://tinyurl.com/y6k55d2l

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print