Fashion & Style

Check out all of our articles

Stay up to date

WIL JE WEKELIJKS OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS IN DE HAIR BIZZ? SCHRIJF JE DAN IN VOOR DE NIEUWSBRIEF ‘COIFFURE POST’.

Point Constellation by Andy Heasman

Point Constellation by Andy Heasman

De kosmos, sterren en andere hemellichamen vormden de belangrijkste inspiratiebron voor de winnende collectie van Andy Heasman, International Creative Director voor Rush. “Zowel qua vorm als qua kleur heb ik me laten inspireren door constellaties van sterren en foto’s van het heelal. De nadruk ligt op coole tinten, ‘intersecting cuts’ en experimentele texturen.” Omdat het heelal ook geen rechte hoeken kent, zijn de vormen afgerond, met hier en daar een onderbreking in de pony of afwisselingen in lengte en textuur. Het sterrenthema komt verder terug in de spectaculaire kleursjabloneringen en in de stijlvolle make-up en styling.

NEW GENERATION OF MEN by Tori Gill

NEW GENERATION OF MEN by Tori Gill

Tori Gill schoot haar nieuwe collectie zowel in kleur als in zwart-wit. De Australische koos in eerste instantie voor kleur, omdat ze was geïnspireerd door de opkomst van mens colouring. “Toen ik begon als barber was kleur wel het laatste waar mannen om durfden te vragen. Maar toen ik de service introduceerde in de Paragon Studio liep het meteen goed. Ik zag het als een manier om stereotypen af te breken en mens barbering een andere richting op te sturen voor een nieuwe generatie mannen.”