Genomineerden voor de Coiffure Award 2020

Afgelopen vrijdag zijn alle genomineerden van de Coiffure Award 2020 bekend gemaakt. Dit jaar kregen 99 kappers het nieuws dat ze genomineerd zijn voor de 29ste editie van het spektakel, dat op zondagavond 19 april zal plaats vinden. De Nominee Guide - met alle foto's van de genomineerden - zit in de volgende editie van Coiffure. Kun je niet wachten? Je vindt alle genomineerden via deze link.

Aanloop naar CA2020
De afgelopen weken is de jury druk bezig geweest met het beoordelen van alle prachtige collecties. Ook werd bekend dat Rik Brandsteder de presentatie op zich zal nemen. De Coiffure Award is al jarenlang een samenwerking tussen Coiffure Media en Schwarzkopf Professional, dit jaar zal de ANKO voor het eerst ook optreden als partner met een nieuwe award. 

Kaarten
Eigenlijk is iedereen al een beetje winnaar met een nominatie. Maar wie de uiteindelijke winnaars worden, zien we bij de spannende ontknoping tijdens het Coiffure Award gala op 19 april in Studio 21. Wil je erbij zijn? Bestel dan snel je kaarten via (0183) 50 94 68

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print