Een oproep aan alle barbers en herenkappers van Nederland: zet 7 en 8 april in je agenda, want dan staat de Zuiveringshal West van de Westergasfabriek in Amsterdam in het teken van de vierde editie van BarberSociety Live. 

BarberSociety Live brengt wereldwijd barber educators en merken samen en ruim 1.000 barbers, herenkappers en geïnteresseerden weten hun weg inmiddels naar Amsterdam te vinden. De eerste dag is ‘barbers-only’, de tweede dag is toegankelijk voor alle geïnteresseerden, dus ook dameskappers, leerlingen, klanten en vrienden. Tijdens deze editie krijgen ook de minderbedeelden aandacht. Barbers van vrijwilligersorganisatie ‘Barber Angels Brotherhood’ zullen dak- en thuislozen uit Amsterdam een gratis knipbeurt geven.


BarberSociety Battles
Na het succes van vorig jaar, toen de BarberSociety Battles voor het eerst werden gehouden en deelnemers voor een live publiek de strijd aangingen om hun vaardigheden en creativiteit te bewijzen, krijgen de BarberSociety Battles in 2019 een vervolg. Er vinden twee BarberSociety Battles plaats, powered by 1922 by JM Keune.
Zondag 7 april: BARBERSOCIETY BATTLE - Professionele barbers/herenkappers die eigenaar of werkzaam zijn bij een herenkapsalon/barbershop (nationaal en internationaal) mogen deelnemen aan de wedstrijd. Naast de eer, de titel ‘BarberSociety Winner of the Year 2019’, maken deelnemers kans op o.a. een prijzenpakket met € 1.000,- cash. 
Maandag 8 april: BARBERSOCIETY YOUNG TALENT BATTLE - Deze leerlingen wedstrijd wordt mogelijk gemaakt door samenwerking met kappersopleidingen van Nederlandse scholen en barbiersopleidingen. Er wordt een scholenklassement opgemaakt waarbij de top-3 winnaars in de prijzen vallen. Prijzen bestaan uit aantrekkelijke productpakketten, beschikbaar gesteld door sponsoren.

BarberSociety-oprichter Marc van de Hare, tevens eigenaar van Van de Hare Amsterdam Barbers: “BarberSociety Live groeit en daar zijn wij heel bij mee! Naast barbers en herenkappers kunnen ook alle geïnteresseerden ons prachtige herenvak op de tweede dag beleven. Ons event krijgt elk jaar weer heel veel positieve reacties en als je hoort dat velen dit als het beste barber event van Europa zien, dan maakt dat je ontzettend trots. Niet voor niets lopen er nu zo’n 50 barbers met een tattoo van ons logo rond en dienen barber educators uit alle windstreken zich aan om bij ons op het podium te staan. Ik kijk dan ook enorm uit naar deze vierde editie met weer een super goed informatief en inspirerend programma op beide dagen, mooie merken en veel gezelligheid!"

Het volledige programma wordt binnenkort bekend gemaakt via de website en social media kanalen.

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print