De eerste dinsdagavond van oktober was het podium gereserveerd voor niemand minder dan Arjan Bevers en zijn Coiffure Award winnende team. Nancy, Ine en Jos stonden naast Arjan op het podium om de laatste technieken in kleur en coupes over te brengen op de Spectrumleden.

Ine laat een kleuring zien met een diepere inkijk en verschillende tinten naar de lengtes. Ze kiest altijd 1 opvallendere kleur zodat het een levendig geheel wordt. Nancy toont waar zij haar inspiratie vandaan haalt en laat de opbouw van haar avant-garde kapsel zien. Jos knipt een multifunctionele herencoupe. Geen strakke contouren meer en zoals hij zegt “no more fades please" maar echte gentlemen cuts.

Arjan zelf laat meerdere kleurtechnieken zien. Een vintage roze kleur is moeilijker te maken dan een hardroze kleur. Hij geeft de recepten om dit te bereiken en hij laat de nieuwste raincolor tool zien. Het is een sjabloon van regendruppels. De Spaanse topkappers van Xpresion hebben het ontwikkeld voor Schwarzkopf Professional. Je hebt kleine en grote druppels als variatie. Het is de bedoeling om ermee te spelen. Het geeft een leuk, speels effect als je met genoeg contrastkleur de regendruppels opbrengt. Verder laat Arjan ook het resultaat van een pyramide color zien. Van microdunne babylights bovenop, tot naar beneden grotere plukken met highlights en lowlights ingezet. Daarover een toner met zachte as, beige en violettinten erin. Een verbluffend mooi resultaat!

Verder geeft Arjan het belang van foto’s maken aan. Het is zeer belangrijk om deze op social media te plaatsen voor potentiële klanten. De extra styling die Arjan speciaal voor de foto doet, hoeven de klanten dan niet te betalen. Zo heb je voor zowel de kapper als de klant een win-win situatie. 


GITP_20191001SKW178

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print