Drie vragen aan…Peter Platel. Eigenaar van De Wakko Kapper met salons in Antwerpen, Brussel en Gent, huiskapper van een groot aantal bekende Vlamingen en schrijver van het boek ‘Hou van Haar’.

Je hebt het boek ‘Hou van Haar’ geschreven. Waarom?
“Ik wil mensen helpen om een beter inzicht te krijgen in hun haar, hoe het groeit, hoe het zich gedraagt en waarom bepaalde kapsels werken en andere niet. Ik moedig mensen aan te omarmen wat ze van de natuur hebben gekregen, in plaats van er een gevecht mee aan te gaan dat ze zelden of nooit winnen. Ik was zelf op zoek naar een boek als dit en vond het nergens, dus heb ik het zelf gemaakt.”

Voor wie is het boek bedoeld?
“Het boek is voor iedereen die eenvoudige en duidelijke antwoorden wil op vragen over zijn haar en die er genoeg van heeft om elke morgen met zijn lokken te vechten. Het is een bron van informatie waar elke kapper over zou moeten beschikken en die voor de dagelijkse gebruiker heel nuttig is.”

Kun je wat meer over jezelf vertellen? Wie is Peter Platel?
“Ik ben een enthousiaste, zeer gedreven kapper die steeds andere uitdagingen zoekt. Ik hou ervan grenzen te verleggen en mezelf af en toe eens opnieuw uit te vinden.”

drie vragen

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print