Sally Brooks is vorige week in Londen uitgeroepen tot Fellowship Hairdresser of the Year. De Fellowship for British Hairdressing's Luncheon & Awards werd gehouden in het Intercontinental Hotel op Park Lane en erkent de beste Britse kappers, die zowel creatief als zakelijk voor de industrie werken.

Sally, eigenaar van Brooks & Brooks salon in Holborn (Londen) heeft zo'n 60 prijzen gewonnen met haar creatieve team, waaronder drie keer London Hairdresser of the Year en British Hairdresser of the Year 2017 en 2018.

Sally: "Dit is zo'n verrassing, maar ik ben heel blij dat ik Fellowship Hairdresser of the Year ben. Het was een ongelooflijk druk jaar waarin ik mijn documentaire, The Journey to My Destination, heb geproduceerd en geregisseerd. Ik heb veel dingen gepland voor in 2020, dus hou me in de gaten! ”

The Journey To My Destination
In deze documentaire legt Sally Brooks uit waarom kapper worden niet een 'second-best' carrière is. Het is een carrièrekeuze vol kansen, een vak waarin je je hele leven kunt groeien. Samen met videograaf Gabriel Maciuca, een barber, neemt Sally ons mee door de potentiële hoogtepunten van dit opwindende vak en vraagt ​​ze grote namen in de industrie om hun verhalen te vertellen. Ze geeft ook haar eigen unieke inzicht in wat er nodig is om tot de top te komen - advies dat kan worden vertaald in vele andere carrières.

Trailer

 

Bekijk de complete documentaire via deze website. 

 

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print