Het levendigste rood, diepste blauw, friste groen en vurigste oranje: bedenk het en maak het met het kleurportfolio van Goldwell. Het merk zet 2019 helemaal in het teken van kleur met ELUMENATION, een exclusief programma waarmee je extra glans en extra dimensies aan een kleuring op maat kunt toevoegen. Onlangs zijn er vier nieuwe nuances bijgekomen!

ELUMENATION is de kunst van het toevoegen van buitengewone briljantie en glans aan elke kleur. Het is het resultaat van meer dan twee decennia research en ontwikkeling met directe kleurstoffen. Met deze ultieme creatieve tool verandert het merk voorgoed de manier waarop kleur wordt gezien!

Er zijn drie manieren om de creatieve mogelijkheden van ELUMENATION toe te passen: met Elumen, @PurePigments en Topchic en Colorance @Elumenated. In elke kleurlijn zijn er nu nieuwe nuances bijgekomen. Met @Pure Pigments Cool Violet kun je elke look koeler maken. Het werkt tegen ongewenste warmte in de kleur en voegt een rokerige zweem toe met een grijzige ondertoon. De drie nieuwe @Elumenated Metallics nuances Cool Bronze Elumenated Pearl Beige, Cool Copper Elumenated Pink en Steel Violet Elumenated Pink brengen het beste van twee werelden bij elkaar – ze bieden mooie, diepe en dekkende metallic kleuren, die zijn opgepept met een laag multiglans reflecties dankzij Goldwells unieke @Elumenated technology.

 

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print