In niets minder dan het Carroussel du Louvre, hartje Parijs, werd gisteravond de rode loper uitgelegd voor 1700 Hair artists uit 40 landen. Er was iets te vieren: het 110 jarig bestaan van het Franse merk L’Oréal Professionnel.

Voor drie dagen, 24 tot en met 26 mei, vormt de Franse hoofdstad het toneel voor haarshows, masterclasses en workshops, innovaties en inspiratie. De opening was groots. Hair artists Odile Gilbert, John Nollet, Anh Co Tran, Adir Abergel, Godhands Joe en Khun Gong hebben backstage samengewerkt, samen met hun teams. Heel veel modellen met heel veel mooie creaties - gebaseerd op het thema La French, the art of haircoloring - waren op het grote podium te zien. Een hommage aan de roots van het merk: ‘natural and chic French style, with its blend of laid-back attitude and sophistication, revered across the world’.

Tussen de verschillende shows waren er live music performances van bekende Franse artiesten. Nathalie Roos, President L’Oréal Professionnel Products Division:  “Ik ben heel erg trots dat we vanavond het 110 jarig bestaan van L’Oreal Professionnel vieren met onze hair artists van over de hele wereld. We vieren niet alleen de geschiedenis, maar creëren tegelijkertijd ook een nieuwe geschiedenis. Dat is geweldig.”

DJ Kiddy Smile begon de afterparty, gevolgd door het Nederlandse duo Ofenbach. Er werd tot in de late uurtjes gedanst.

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print