REDKEN artist Siko van Berkel heeft zijn krachten gebundeld met grote namen als designduo MARTAN (Diek Pothoven & Luuk Kuijf), regisseur Willem Gerritsen (Czar amsterdam), componist Raphael Vanoli en muziekensemble Asko|Schönberg om een op 'The Pianoman' geïnspireerde film te maken: House of Salt. Deze bijzondere samenwerking bestaat uit een modecollectie, een film en speciaal gecomponeerde muziek, gepresenteerd in Muziekgebouw aan 't IJ.

Collectie, film & muziek
De film is onder regie van Willem Gerritsen (regisseur van o.a. Penoza). Bekende namen zijn in de film terug te zien, denk aan: Minne Koole, Benja Bruijnings, Eva Bartels, Tanja Jess, Achraf Koutet, Elise van 't Laar en Olga Zuiderhoek. Voor zowel de personages in de film als de modellen op de catwalk creëerde haarstylist Siko van Berkel met zijn backstage REDKEN team een completerende wetlook: "We zijn zo bijzonder trots op het resultaat van de première van de fashion film en fashion show. Voor dit bijzondere project van MARTAN wordt op het hoogste niveau samengewerkt in Nederland tussen mode, muziek en film. We zijn met REDKEN de samenwerking aangegaan met MARTAN, omdat we staan voor de elementen fashion en een edgy benadering. Met het backstage team hebben we tijdens de opnames van de film en de fashion show de wetlook centraal gezet, compleet in lijn met de visie van MARTAN en film director Willem Gerritsen. Hoogglans haar voert de boventoon bij de completerende wetlook, alsof de schittering van de zee in het haar wordt weerspiegeld. Deze look is gecreëerd met REDKEN Fashion Waves, Velvet Gelatine en REDKEN BREWS Wax Pomade, voornamelijk aangebracht bij de haaraanzet, om het net-uit-het-water-gelopen- gevoel kracht bij te zetten bij de acteurs en modellen, zowel bij de mannen als vrouwen.”

Een film die emotioneert en verwart, maar ook aanzet tot reflectie en verdieping. Een uniek project met grote ambitie ontstaan vanuit liefde voor film, mode en muziek.

image003

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print