Trots stellen we onze nieuwe blogger aan je voor. Deze week de eerste blog van Dennis Rombout van D01 Salon in Amsterdam.

Drie jaar geleden zegde ik de leukste baan die ik ooit heb gehad op om te ontdekken wat ik echt wilde gaan doen. Aan dromen ontbrak het niet: ik wilde educatie combineren met een salon. Zo werd twee jaar later WE-R-Agency geboren en ben ik samen met Glenn van Dijke begonnen met ons eigen educatieprogramma.

Onlangs is eindelijk mijn eigen salon opengegaan. Het meest spannende wat ik ooit gedaan heb. Ik heb al jaren mijn eigen klanten en heb op de meest gekke plekken geknipt: thuis, in de kroeg en in salons, maar nergens op een plek die echt juist voelde. Tot een vriend me tipte over een klein pandje vlakbij het Westerpark. Inmiddels ga ik de zesde week in en ben ik iets meer gerustgesteld. Omdat ik altijd op verborgen locaties heb gewerkt, kon ik me er weinig bij voorstellen: mensen die zomaar binnenstappen om een afspraak te maken. Maar een pand in een drukke winkelstraat heeft zijn voordelen, het zijn vier volle weken op een rij geweest waarin ik veel heb meegemaakt. De meest leuke, gekke en bijzondere mensen krijg ik in m’n stoel. De komende blogs ga ik je op de hoogte houden van de avonturen die ik meemaak. En geloof me, dat zijn er heel wat.

Naast mijn salon ben ik dus ook bezig met educatie. Zo ga ik een presentatie geven tijdens de Matrix World Tour. De workshops en presentaties worden gegeven met een Google Glass. Ik ben hier razend benieuwd naar. Niet alleen heb ik een bijzondere interesse voor technologie, maar ook voor hoe wij dit fuseren in ons dagelijkse leven. Voor een kapper kan dit een ontzettend handige tool zijn. Je kent ze wel: klanten die een bepaalde kleur in gedachten hebben, maar het niet goed duidelijk kunnen maken. Hoe geweldig zou het zijn als de bril registreert waar de gebruiker naar kijkt, de Google Watch zijn of haar pols meet en wij weten van welke look het hart sneller gaat kloppen? Eerlijk gezegd kan ik niet wachten.

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print