[promo] Acht weken bescherming tegen kleurvervaging en zes keer meer glans. De vernieuwde Vitamino Color verzorgingsrange van L’Oreal Professionnel is een volledige lijn voor alle kleurbehoeftes van de klant.

Startproduct in de vernieuwde range is de Acidic Sealer. De lotion - die als salon service na de kleuring aangebracht kan worden - heeft een innovatieve technologie die de haarschubben meteen sluit, waardoor de kleur beter verzegeld raakt in het haar. Het product heeft geen inwerktijd nodig en geeft onmiddellijk effect: een langdurige glans aan het haar. 

"HET HAAR IS GLANZENDER, KLEUR BEHOUDT LANGER TUSSEN 2 SALONBEZOEKEN"

 

Een andere innovatie is de toevoeging van reservatol aan de formulering van de haarverzorging in de Vitamino Color lijn. Resveratrol is een natuurlijk polyphenol, afkomstig uit de schil van de druif, met een erg hoge concentratie aan antioxidanten. Het beschermt cellen tegen invloeden van buitenaf en geeft het metabolisme van de vezel een boost voor een beter herstel na beschadiging. Het helpt ook om zuurstof en ijzer te neutraliseren. Wat dat betekent? Het helpt het haar te beschermen tegen invloeden als UV- stralen, die zorgen voor kleurvervaging. De innovatieve stof is toegevoegd aan de nieuwe Resveratrol Vitamino Color Shampoo en Conditioner en aan de overige producten uit de range.

 

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print