Hair: Patrick Cameron
Make-up: Alison Chesterton
Photography: Marco Erbi

 

In de nieuwe collectie 'Heritage' van Patrick Cameron staat zijn specialiteit, lang haar, centraal. Jong, modern en elegant. Tijdens de Haarmodelijn op 18 maart in de Flint in Amersfoort zal deze bekende haarstylist verschillende spannende lang haar technieken laten zien.

Stap voor stap zal hij verschillende looks langs gaan en aan de bezoekers laten zien hoe zij dit kunnen doorvoeren in de salon. Dus is lang haar jouw ding? Dan mag je de langhaarshow van de internationale topkapper zeker niet missen! Deze show wordt mogelijk gemaakt door Intercoiffure. Je beleeft het allemaal ‘up close and personal’, dat wil zeggen dat je het prima van dichtbij kunt zien. 

"Ik ben erg gepassioneerd over educatie", vertelt Patrick. "Informatie is power, en mijn boodschap aan iedereen die bij mijn shows en seminars komt opdagen is: 'Investeer in onze 'Heritage' om jouw toekomst te creëren'. Techniek leren is voor altijd. Des te meer je leert en des te meer je jezelf uitdaagt, des te groter jouw kennis en expertise zal zijn. Dit is de key naar een lange en succesvolle carrière." 

Tijdens de Haarmodelijn kun je als fashionbewuste kapper ook  je hart ophalen bij diverse andere topshows. Alle aspecten van het vak komen voorbij. Zo is er volop aandacht voor knip- en stylingtechnieken, maar ook voor mannentrends en de nieuwste kleurtrends en -technieken. 

Kijk voor meer informatie en tickets op de website. 

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print