Vorige week hebben zowel Siko van Berkel als Bert de Zeeuw bijgetekend als Redken Artist. Dat maakte het merk maandag bekend. Beiden werkten al als Artist voor Redken.

Siko van Berkel tekende als Hair Artist een nieuw contract voor twee jaar. De haarstylist draait al heel wat jaren mee in de top van de kapperswereld. Zijn talent zit naar eigen zeggen vooral in het ‘kijken’; de structuur en de vorm van het haar. In Kapsalon in de Jordaan knipt hij veel modellen en BN’ers. Bij Redken gaat hij vanaf september met Hairschool 2020 starten, een opleiding gericht op het stylen van haar voor fotografie, modeshows, magazines en TV. "Als fashion hairstylist leer je vooral om met haar te werken voor de camera of tijdens shows."

Ook Bert de Zeeuw heeft zijn contract met Redken verlengd. Bert is eigenaar van People Behind the Mirror en Remix Hair en een veelgevraagd educator in binnen- en buitenland. De visie van Bert is heel simpel: "Mooi haar maken. Met het hele team. Iedere dag weer." Bij Redken gaat hij als International Artist presentaties en trainingen geven, "vooral online via ACCESS", aldus Bert. "Vorige week zijn de eerste opnames geweest, de Redken trainingen zullen worden toegevoegd aan het online educatieplatform. Verder zal ik me bezighouden met coaching en het opleiden van nieuwe teamleden." 

Bert de Zeeuw

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print