Saai, broos, beschadigd en futloos - kortom - ongelukkig haar? De Rescue collectie van The Insiders brengt daar verandering in. De producten uit deze collectie herstellen en versterken het haar zowel van de binnen-, als de buitenkant. Zo ziet het er niet alleen gezonder uit en voelt het ook zo, het haar wordt sterker en zal minder snel opnieuw beschadigen.

Alle producten uit de Rescue collectie zijn voorzien van het ‘Bond Therapy Complex’, dat ervoor zorgt dat de essentiële verbindingen diep in het haar worden hersteld. De innovatieve formule bevat ook een reeks diep voedende natuurlijke ingrediënten die het haar hydrateren, verzorgen en beschermen. Het resultaat: gezonder, sterker, zachter, glanzender en veerkrachtiger haar.

Hoe werkt het? 
Een goede haarverzorging begint bij het wassen. Neem een ruime hoeveelheid Kiss Of Life Shampoo in handen en masseer je haar en hoofdhuid goed. Spoel zorgvuldig uit en combineer voor het beste resultaat met Kiss Of Life Conditioner. Ook even laten inwerken en daarna weer goed uitspoelen. Kan het haar nog dat beetje extra verzorging gebruiken? Dan brengen de Bond Therapy Weekly Treatment, de My Hero Wonder Spray en de My Hero Wonder Spray Mini uitkomst. Ook deze Rescue producten bevatten het ‘Bond Therapy Complex’ en kunnen op zichzelf gebruikt worden om de kwaliteit van het haar te verbeteren.

Kiss Of Life Shampoo 250 ml

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print