Rob Peetoom heeft een nieuwe salon in Utrecht geopend. Opvallend is de grootte: er zijn 23 zitplaatsen, dat is meer dan wat gangbaar is in de Rob Peetoom salons in Nederland. Het is een lifestyle-concept dat door de gezellige open haard met koffiebar, de serene ruimte met natuurlijke lichtinval en het verfijnde kleurgebruik aanvoelt als een huiskamer.

De nieuwe salon in Utrecht is royaal, luxe en toch warm. Ruud van Oosterhout, vaste interieur ontwerper van Rob Peetoom: ''Ik zou nooit kiezen voor een kleurrijk interieur in een Rob Peetoom salon, mijn voorkeur gaat uit naar een vrij sober en natuurlijk concept, met een paar eyecatchers. Alle salons zijn opgebouwd rondom hetzelfde concept, maar onderscheiden zich van elkaar door het persoonlijke karakter dat de eigenaren van de salons eraan geven. Deze salon in Utrecht is een mooie toevoeging naast andere grote salons zoals de Zuidas, Elandsgracht en Williamsburg.''

In de Rob Peetoom salon in Williamsburg, New York, is de Yume spa het afgelopen jaar ge├»ntroduceerd,  een speciale beauty- en healingdienst. Met deze volledige zintuiglijke ervaring combineren ze kristallen met schoonheidsbehandelingen. Het streven is dat de Rob Peetoom salon in Utrecht in 2020 de eerste Yume spa in Nederland introduceert in samenwerking met Mama Medicine. Rochelle Peetoom, CEO Rob Peetoom: "Onze nieuwe 'flagship store' in Utrecht heeft niks meer te maken met een kapsalon. Het is echt een lifestyle concept, met open haard en bar, ik durf te zeggen dat dit een van de mooiste concepten is in heel Utrecht."

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print