Op 9 maart aanstaande is het precies twintig jaar geleden dat Kim Meeldijk en Marion Bleeker de deuren openden van ‘hun’ Rob Peetoom Hair + Make-up salon aan de Ritsevoort in Alkmaar. Ter ere van dit feestelijke jubileum zal Rob Peetoom zelf weer een dag achter de stoel staan en klanten ontvangen.

Historie
Met de komst van Rob Peetoom naar Alkmaar stond in 1999, na zijn vestigingen in Santpoort, Heemstede en Haarlem, de teller op vier. Twinting jaar later is het aantal Rob Peetoom locaties wereldwijd verviervoudigd, het merk internationaal gevestigd en een begrip in de kappersindustrie. Desalniettemin blijft het originele uitgangspunt van Rob, Kim en Marion nog altijd van toepassing: “Wat bij je past, maakt je mooi. Je haar moet bij je persoonlijkheid passen, bij je lifestyle.” Daarnaast wordt er nog steeds door middel van het door Rob geïnitieerde prijsdiferentiatiesysteem voor ieder budget een behandeling geboden. Om die reden weet een vaste klantenkring van alle leeftijden al jaren de salon in Alkmaar te vinden.

Zoals het Rob Peetoom betaamt, heeft ook deze salon een uniek, modern interieur en is het een beleving op zich. Het brein achter het interieur van alle Rob Peetoom salons, interieur ontwerper Ruud van Oosterhout, gaf de ruimte recentelijk nog een make-over om de allure nog meer te versterken. Dit deed hij door modern kleuren, zoals wijnrood en bordeaux, te gebruiken op de stof van de stoelen in de lounge.

De entrée heeft een hedendaagse uitstraling gekregen door de balie met natuursteen te bekleden. En daarboven hangen dezelfde gouden design lampen van FLOS, die ook pronken in Rob Peetoom’s nieuwste salon in Williamsburg, New York. Helemaal achterin is meer ruimte gecreëerd voor de bekende make-up en wenkbrauwbehandelingen.

Rob Peetoom is op zaterdag 9 maart vanaf 11:00 in de salon, waar alle klanten de hele dag feestelijk worden ontvangen. Via social media wordt een knipbeurt van zijn hand verloot.

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print