De winnaars van de Dutch Beauty Awards zijn deze week bekend gemaakt. De awards, die door een panel van beautyjournalisten worden toegekend, werden in maar liefst 25 categorieën uitgereikt. In de categorie Salonbehandeling Haar en Haarverzorging Exclusief wonnen twee salonmerken: Royal KIS en Authentic Beauty Concept.

Door corona vond de uitreiking een half jaar later plaats en was het event helemaal digitaal. Dat maakte de blijdschap van de winnaars er niet minder om. ‘Alltime Dutch Beauty’ Suzanne Klemann presenteerde de avond en mocht een voor een de winnaars bekendmaken.

#1 Salonbehandeling Haar

Absolute topper in de categorie Salonbehandeling Haar werd Royal KIS met de innovatieve kleurproducten SofShades en SafeShades. Uit het juryrapport: “‘Royal KIS SafeShades is absoluut de beste kleurbehandeling die ik ooit heb gehad. De kleuren zijn lang houdbaar, beter dekkend, geven de mooiste haarkwaliteit en zijn safe’." En over Royal KIS SoftShades: "De ammoniavrije, vegan formule in Royal KIS SoftShades geurt heerlijk en mijn haar werd geweldig soepel en shiny."

#2 Haarverzorging Exclusief

Een andere winnaar was Authentic Beauty Concept met de Hydrate lijn. “In een overvolle markt is er dus toch nog behoefte aan producten mits ze iets nieuws toevoegen, in dit geval dat ze vegan en biologisch zijn. En no nonsens koppelen aan een cleane, grootsteedse verpakking”, aldus het juryrapport. Ook fijn – de producten blijken zuinig in het gebruik. En opvallend: veel stemmers blijken fan van het hydraterende masker.

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print