Zet maandag 7 oktober alvast in je agenda, want dan vindt de presentatie van SHADOW, de nieuwe Haarmodelijn najaar - winter 2019 | 2020 plaats in de Flint in Amersfoort. Een inspirerende showcase, bomvol vaktechnische presentaties en met extra veel aandacht voor fashion en trends. Er zullen weer verschillende shows en vaktechnische presentaties van Nederlandse topkappers zijn, waar de aandacht gefocust is op mode en trends.

Voorafgaand aan de lancering van de nieuwe Haarmodelijn SHADOW zullen de heren van Haarmakers een educatieve show geven. Haarmakers is een nieuw kwaliteitslabel in Nederland voor kappers. Bob Jansen, Berni Ottjes & Olaf van den Wildenberg, drie Nederlandse topkappers, laten graag met hun nieuwe lijn zien welke kapsels en kleuren het meeste voor je doen!

Naast de verschillende shows is er ook de toolkit van de Haarmodelijn SHADOW. In de toolkit staat allerlei vaktechnische uitleg en is prikkelend marketingmateriaal te vinden dat betrekking heeft op de trends die tijdens de showcase zijn gepresenteerd. Nieuw deze editie is dat je de keuze kunt maken uit een toolkit met of zonder posters, zodat je direct de nieuwste haartrends kunt presenteren in je eigen salon.

Meer informatie: haarmodelijn.nl

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print