Op 3 september mochten de leden van het Spectrum genieten van CA-winnares Kirsten Alacali in de Academy Schwarzkopf te Werkendam. Het thema van de look&learn was 'Kleur, kleur, kleur!'

Coiffure Award
Kirsten is samen met haar echtgenoot Hakan eigenaar van Blur Hairstudio in Enschede en een expert op het gebied van haarkleuringen. In 2019 deed zij voor de 4e keer mee aan de Coiffure Award in de categorie Schwarzkopf Professional Hair Color Technician of the Year en pakte ze wederom de hoofdprijs. Samen met haar man hebben zij inmiddels 10 Coiffure Awards in hun salon staan. 

GITP20190903SKP_Spectrum146

Look&Learn
Kirsten liet bij het Spectrum 4 modellen zien, die zij van de prachtigste kleuren voorzag. Daarnaast knipte Hakan een model met sterke, grafische lijnen - en wel op een zeer rustige en precieze manier. Kirsten vertelde stap voor stap hoe zij te werk gaat. Ze deelde haar visie op haarkleur en haar kennis met vernieuwende technieken en productgebruik. Haar signatuur is een combinatie van pastellen en diepe kleuren. Ze houdt van 'puur haar maken'. 

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print